Wydrukuj tę stronę
wtorek, 30 listopad 1999 00:00

Owoce i Warzywa

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

28.07.2011 Owoce Krajowe: Agrest 7,0-9,0; Borówki Amerykańskie 14,0-20,0;Brzoskwinie 2,0-4,0; Czereśnie 12,0-13,0; Jabłka 1,7-4,0; Maliny 3,5-13,0; Morele 2,5-7,0; Wiśnie 3,0-5,0; Sliwki 1,5-5,0; Owoce Importowane:Arbuzy 1,0-1,5; Banany 2,8-3,5; Cytryny 3,5-5,0; Mandarynki 3,6-6,0; Pomarańcze 3,5-5,0; Winogrona 9,5-15,0; Warzywa Krajowe: Buraki 0,4-1,2; Cebula 0,8-1,6; Fasola Szparagowa 0,8-2,0; Kalafior 0,8-1,8; Kapusta Biała 0,3-1,2; Marchew 0,6-1,0; Pieczarki 4,5-6,0; Pietruszka 1,2-4,0; Seler 1,8-3,8; Ziemniaki 0,8-1,2;Ogórki 0,5-1,2; Papryka 2,0-5,0; Pomidory 0,6-2,8

Administrator

Najnowsze od Administrator